19 / 04 / 2024

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Zeki Kerem Mavituncalılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mert Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Maltepe'de kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Draft Mimarlık Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Draft Mimarlık Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Güneren tarafından kuruldu.

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gökçe tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Zeki Kerem Mavituncalılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mert Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Maltepe'de kuruldu.


Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; PROFESYONEL YÖNETİM HİZMETLERİ ; Siteler apartmanlar, konutlar, iş yerleri ,iş  merkezleri ve her türlü  tesisler ile diğer kurum ve kuruluşlara ait yerlerin yönetimini oluşturur, yöneticiliğini yapar ve ya yaptırır ayrıca konusu ile ilgili  olarak idari teknik ekipler oluşturur, denetim, danışmanlık hizmeti yapar  veya yaptırır. Her türlü ev bina işyerleri ile arsa ve araziler alır kiralar kiraya verir. Veya satar gayrimenkullerle ilgili her türlü danışmanlık hizmeti verir aracılık yapar. Konusu ile ilgili tesis yönetimi ve işletimi konularında ; kamu  ve iktisadi kurum ve kuruluşlar,...