29 / 03 / 2024

Maltepe Zümrütevler yeraltı otoparkı imar planı nerede

Maltepe Zümrütevler yeraltı otoparkı imar planı nerede

Maltepe Zümrütevler Mahallesi, 446 ada, 9, 10 ve 11 parsellerin Zeminaltı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin imar planları askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 17 Şubat 2014'te onayladı... İşte o plan...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı! Ramazan yardımı yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183,2 milyon lira kaynak aktarıldı." açıklamasını yaptı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Afrika'da nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazırız!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Botsvanalı dostlarımızın ihtiyaç duyacakları nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum." dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Ödemeler bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu. Selçuk, "1 milyon 320 bin kişiye, 2,1 milyar TL kısa çalışma ödeneği ödemesi yapılacak." dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Yardımlar 45 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 yılında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan doğrudan destek ve yardımların 45 milyar lirayı aştığını açıkladı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Maltepe Zümrütevler yeraltı otoparkı imar planı nerede Haberi

Maltepe Zümrütevler yeraltı otoparkı imar planı nerede

Maltepe İlçesi, Zümrütevler Mahallesi, 446 ada, 9, 10 ve 11 parsellerin Zeminaltı Katlı Otopark Alanı'na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27834 dosya numaralı plan tadilatını 17 Şubat 2014'te onayladı.


Maltepe Zümrütevler Mahallesi yeraltı otoparkı imar planı 1 Mayıs 2014'te askıdan indirilecek.



Plan notları: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan Katlı Otopark Alanı'dır.


2- Katlı otopark uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanacak avan projeye göre yapılacaktır.


3- Uygulama aşamasında ilgili kamu kurumlarının görüşü alınacaktır.


Maltepe Zümrütevler yeraltı otoparkı 1/5000 ölçekli imar planı için tıklayın!Maltepe Zümrütevler yeraltı otoparkı 1/1000 ölçekli imar planı için