25 / 04 / 2024

maltepede kiptaşın yaptığı imam hatip ortaokulu

maltepede kiptaşın yaptığı imam hatip ortaokulu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Mutlu, Başkan Kadir Topbaş’ ın hocasının adını taşıyan Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu’ nun açılışını yaptı....

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Apple 3 ayda 5. zammını yaptı! En pahalı iPhone fiyatı 87 bin 450 TL’yi geçti! İşte güncel iPhone fiyatları...

Apple iPhone fiyatlarına zam yaptı. Böylece dev şirket 3 ayda 5. zammını yaptı. Peki, iPhone fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Apple zam yaptı! İşte iPhone'ların yeni fiyatları!

Apple'ın bugün yaptığı yeni zamların ardından iPhone 13 serisinin en ucuz telefonu 21 bin TL oldu.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

DASK’ın yaptığı toplam hasar ödemesi 1.1 milyar TL’ye ulaştı! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) , 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin yıldönümünde önemli açıklamalar yaptı. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

maltepede kiptaşın yaptığı imam hatip ortaokulu Haberi

maltepede kiptaşın yaptığı imam hatip ortaokulu


Maltepe Zümrüt Evler Mahallesi’nde yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan KİPTAŞ A.Ş’nin üstlendiği Mahmut Bayram İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra, İstanbul Valisi Hüseyin Mutlu, Başkan Topbaş’ın İmam Lisesi’nden ve Mahmut Bayram Hoca’nın da öğrencileri olan sınıf arkadaşları katıldı. Öğrencilerin kapıda çiçeklerle karşılandığı Başkan Topbaş’a açılışa gelen vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.


Konuşmasına, “Mahmut Bayram hocamızın derslerinde beraber olduğum sınıf arkadaşlarım” diye başlayan Başkan Topbaş, bu gün hem İstanbullular hem de kendisi için çok özel bir gün olduğunu söyledi.


Açılışını yaptıkları okuldan geleceğin devlet adamlarının yetişmesini temenni ettiğini ifade eden Başkan Topbaş, “Diliyoruz ki devlet adamları, milletvekilleri buradan yetişsinler, ülkeye hizmet versinler” dedi.


Başkan Topbaş, geçmişte çalışanlarının maaşını bile ödeyemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şimdi ki dönemde 60...