27 / 04 / 2024

mamak 2013 yapı ruhsatı

mamak 2013 yapı ruhsatı

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir rekora imza attı. 4,5 yılda toplam 3457 adet yapı ruhsatı verildi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ankara Mamak'ta yapılan inşaatlara ilişkin 4 soru mecliste!

Ankara Mamak'ta yapılan inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı... 

Mamak'ta kaçak yapılaşmaya neşter!

Ankara'nın Mamak ilçesi kentsel dönüşüm projeleriyle sil baştan yenilendi. 210 gecekondunun yıkıldığı ilçede kaçak yapılaşmaya son veriliyor.

Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mamak kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı.

Mamak Belediyesi 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada Mamak Belediyesi'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdiğini belirtti.

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Ankara Mamak'ta gecekondular modern yapılara dönüşüyor!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor. 11 etaplı projede gecekondular modern bir yapıya haline dönüşüyor.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Ankara Mamak'ta yeni yapılan bir okul binası mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Ankara'nın Mamak ilçesinde yeni yapılan bir okul binasının tahsisine ve bazı iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. İşte Hakverdi'nin soruları..

mamak 2013 yapı ruhsatı Haberi

mamak 2013 yapı ruhsatı

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana 

istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir rekora imza attı. 4,5 yılda toplam 3457 adet yapı ruhsatı verildi. 

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor. 


Mamak Belediyesi 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir başarıya imza attı. Şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan belediye, iskân işlemi konusunda da başarı göste4,5 yılda 3676 yapıya iskân verdi. Yapılan yatırımlar sayesinde ilçede faaliyet gösteren müteahhit sayısının hızla artmasının yanında inşaat sektöründe de hareketli bir sezonun yaşandığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, son 4,5 yılda kaliteli, markalı konut yapımının bölgede artış...