26 / 04 / 2024

mamak 768 konutun tapu dağıtımı

mamak 768 konutun tapu dağıtımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 768 adet konut, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi...

15 yıllık hasret son buldu! Ankara Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki 342 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle 15 yıllık hasret de son buldu...

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

Yeni Mamak kentsel dönüşümde kuralar çekildi!

Mamak ilçesinin çehresini değiştirmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma kapsamında kalan 177 konutun daha kura çekilişini yaptı. 

Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  1. Bölge Alt Gelir Grubu'nda yer alan 14 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Mamak Altıağaç başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 1. Etap'ta yer alan 156 adet konutun başvuruları bugün başlıyor.

Yeni Mamak dönüşüm projesinde 1.135 konut tamamlandı!

“Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında bin 135 konutun daha inşaatı tamamlandı. 

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

70 adet konutun yer aldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 1.Bölge'de taksit tutarları 237,13 TL ile 794,93 TL arasında değişiyor. 

Mamak TOKİ Alt Gelir kuraları 15 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 185 adet konutun kura çekilişi 15 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kura çekilişi başladı!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Yeni Mamak’ta tamamlanan 955 konutun kurası bugün çekiliyor. Atatürk Spor Salonu’ndaki kura çekilişi başladı.

Mamak Altıağaç'ta 1.825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Ankara Mamak’ta kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

mamak 768 konutun tapu dağıtımı Haberi

mamak 768 konutun tapu dağıtımı


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılan 768 konutun tapuları noter huzurunda hak sahiplerine dağıtıldı.


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 768 adet konut, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi. Mamak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın da katıldı. Törende, 50. yıl Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tapu tescili sağlanan vatandaşlara tapuları dağıtıldı. Başkan Gökçek ve Başkan Akgül vatandaşlara tapularını tek tek verdi.



Başkentliler...