24 / 04 / 2024

mamak çarşı caddesi yenileme çalışmaları

mamak çarşı caddesi yenileme çalışmaları

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte örnek sokak düzenlemeleri kapsamında yenilenen Mamak Çarşı Caddesi’ nde incelemeler de bulundu...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Mamak Deniz Genel Arşiv Müdürlüğü imar planı askıda!

Ankara Mamak Deniz Genel Arşiv Müdürlüğüne ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Tekirdağ Malkara'ya prestij caddesi geliyor!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “11 ilçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle başkanlık makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 850 konutluk proje!

Fikirtepe'de iddialı inşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyette olan Başarır inşaat'ın Bağdat Caddesi, Yakacık ve Kurtköy'de devam eden şantiyeleri bulunuyor.

Gölcük Ali Uçar Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük ilçesinde çalışmaya yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri cadde üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'in çarşılarında üst yapı çalışması başladı!

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kasaplar ve manavlar çarşısında üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Başarır tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde kuruldu.

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

mamak çarşı caddesi yenileme çalışmaları Haberi

mamak çarşı caddesi yenileme çalışmaları


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte örnek sokak düzenlemeleri kapsamında yenilenen Mamak Çarşı Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Yenilemenin gerçekleştirildiği sokakta çalışmalar sona yaklaşırken, önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açılacak. İlçe sokaklarına yeni bir kimlik kazandırma adına örnek sokak çalışmasının gerekli bir düzenleme olduğunun altını çizen Akgül, uygulanan yenileme ve düzenleme çalışması kapsamında hem esnafın hem de vatandaşın görüşünü aldı. 


Sokağın ilçeye özel bir prestij kazandıracağını belirten Çarşı Caddesi esnafı, "Yapılan düzenleme sayesinde sokağımız pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor ve buda müşteri potansiyelimizin artmasına yol açacak." dedi. 600 metre uzunluğa sahip sokakta önce fiziki etken nedeniyle çöken, kırılan ya da bozuk durumda olan eski asfalt söküldü ardından yerine hammaddesi klinker olan yer döşemesi uygulandı. Ayrıca sokağa dekoratif...