28 / 03 / 2024

mamak gençlik merkezi yatırımları

mamak gençlik merkezi yatırımları

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesinde de hayata geçiyor.

Giresin Görele Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 10 dönüm alan üzerine toplam 800 metrekarelik alanda yapılan Gençlik Merkezi’nde sona gelindiğini söyledi.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Afyon Sandıklı'ya gençlik merkezi geliyor!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün yoğun gayretleri ve mesaileri sonucu Sandıklı Gençlik Merkezi'nin ihale ilanı yayınlanarak resmiyet kazandı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

mamak gençlik merkezi yatırımları Haberi

mamak gençlik merkezi yatırımları


Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı. Toplam 10 bin 70 m² alanı kaplayan proje aynı noktada birçok hizmeti buluşturacak şekilde tasarlandı. Projenin bodrum katında 3 bin 920 m² kapalı Pazar alanı, dükkanlar, mescit, zabıta karakolu ve tesisin teknik merkezi bulunuyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Kentsel dönüşümün bir diğer boyutu olan sosyal dönüşümü destekleyecek yatırımlara imza atıyoruz. Mahallelerimizde eksikliği hissedilen modern hizmet noktaları inşa ediyoruz. Mamak’ta yaşanan bu değişim bütün hızıyla devam edecek” dedi.

Bir çok hizmet bir arada

Tesisin 3 bin 111 metrekarelik zemin katında düğün salonu, nikah memuru odası;...