18 / 04 / 2024

mamak İmrahor Mahallesi arsa fiyatları

mamak İmrahor Mahallesi arsa fiyatları

Mamak Belediye Başkanlığı, İmrahor Mahallesi'nde bulunan arsa satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Mamak Şahintepe Mahallesi'nin okul ihtiyacı TBMM gündeminde!

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nin okul ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli imar planı askıya çıkarıldı.

Ankara Büyükşehir'den 210.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İmrahor'daki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap son başvuru bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap projesi satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve TOKİ stoklarında yer alan 66 adet konut satışa sunuldu. 

Mamak'ta 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Mamak İlçesi İmrahor Mahallesi Kayalıdere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 267 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

mamak İmrahor Mahallesi arsa fiyatları Haberi

mamak İmrahor Mahallesi arsa fiyatları

Mamak Belediye Başkanlığı, İmrahor Mahallesi'nde bulunan arsa satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Mamak Belediye Başkanlığından:


1 - Belediyemiz sınırları içerisinde İmrahor Mahallesi’nde 51994 ada 3 parsel, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre ”Kapalı Teklif Usulü” ile 02.02.2017 tarihinde Perşembe günü Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.

2 - Arsanın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.

3 - Arsa satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler gerek doğrudan gerekse vekaleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizce açılacak ihalelere katılamazlar.


SIRA NO: 1

MAHALLESİ:İmrahor

ADA NO:51994

PARSEL NO:3

YÜZÖLÇÜMÜ:6.000...