18 / 04 / 2024

Mamak Kızılca Sanayi Sitesi imar planı

Mamak Kızılca Sanayi Sitesi imar planı

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi ve Çevresine ilişkin 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşah Çebi tarafından kuruldu.

Varsillas Design Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varsillas Design Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Türkmen Yazar tarafından kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Cabir Akyıldız tarafından kuruldu.

Mamak Kızılca Sanayi Sitesi imar planı Haberi

Mamak Kızılca Sanayi Sitesi imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 10 Mart 2016 gün ve 420 sayılı kararıyla onaylanan Mamak ilçesi, Kızılca Sanayi Sitesi ve Çevresine ilişkin 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 19 Aralık'ta askıdan indirilecek.



İmar planı için...