23 / 04 / 2024

mamak konut son durum

mamak konut son durum

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Konut son zamanların en güvenli limanı oldu!

Enflasyonun yüksek olduğu sürelerden geçiliyor ve enflasyonun bu yüksek seyrini koruyacağı öngörülüyor. Peki bu ortamda yatırımlar nasıl yönlendirilmeli?

Konut satışlarında son 8 yılın en iyi ilk çeyrek performansı!

2020 yılının ilk üç ayında satılan 341 bin 38 konut, son 8 senenin en iyi ilk çeyrek performansı olarak kayıtlara geçti.

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi!

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 388 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut son başvuru tarihi 2019!

TOKİ 50 bin konut son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projelerde yer alan konutların fiyatları 116 bin lira ile 399 bin lira arasında değişiyor.

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Havutlu Standart Konut projesinde yer alan 96 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İnciyaka Mamak konut fiyatları!

İnciyaka Mamak projesi Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. İnciyaka Mamak konut fiyatları 449 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ son başvuru tarihi!

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ'de yer alan 37 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Yüreğir’de 412 konut son başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi’nde oturuma hazır, 78’i 2+1 ve 334’ü ise 3+1 planında toplam 412 konutu kura yöntemi ile satışa çıkarıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 76 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru...

TOKİ Ankara Mamak son başvuru günü bugün!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi’nde yer alan 31 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Konut almak için en doğru zaman!

Emlak Konut son 15 günde Ankara, İzmir ve Gebze’de değeri 6 milyar lirayı bulan konut projesini satışa sundu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Piyasanın hızlı hareket etmeye ihtiyacı var. Biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. " dedi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 180 konut kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

mamak konut son durum Haberi

mamak konut son durum

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş, Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, yönetim kurulu üyeleri, yapı denetim firmaları ve mimari proje sahipleri bir araya geldi. 

“Güvenli ve sağlıklı bir şehirleşme için uyumlu çalışmayı önemsiyoruz”

Medyagazete'de yer alan habere göre; toplantıda inşaat sektörünün önemini vurgulayan Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş, “Dönüşümün en önemli ayaklarından birisi özel müteşebbislerimiz, müteahhitlerimiz. Mamak için hep birlikte çalışıyoruz” diye konuştu. Pandeminin tüm sektörleri olduğu gibi inşaatı etkilediğini hatırlatan Keleş, “İlçemizde ekonominin hareketlenmesinde inşaat sektörü etkili oluyor. Sektör şu an duraklama dönemi yaşasa da biz ilçemizde yatırım yapan siz değerli müteahhit arkadaşlarımızla planlı, güvenli ve sağlıklı...