18 / 04 / 2024

mamak toki 2. etap

mamak toki 2. etap

Mamak TOKİ 2. Etaptan 4 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Mamak TOKİ 2. Etap başvuruları 24 Ekim 'de başlıyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon 448 adet konut satışa çıkıyor.

Ankara Mamak TOKİ 'de 4 bin lira peşinatla! Başvurular 24 Ekim 'de!

Ankara Mamak TOKİ 'de 4 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Mamak TOKİ 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları 24 Ekim 'de başlıyor.

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Büyükşehir'de kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı! TOKİ 2+1, 1+1 evleri peş peşe listeledi! İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi (TOKİ), iki kentte konut satışı yapılacağını ilan etti. Bu kapsamda kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı sağlandı. Ayrıca yüzde 25 peşinat ve 180 ay vade imkanı fırsat sunuyor. İşte detaylar...

TOKİ 2-8 Şubat güncel kura takvimini gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ kura takvimi güncellendi. TOKİ 2-8 Şubat güncel kura takvimini gün gün belli oldu. İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ, 2 bin 215 kişinin sözleşmesini feshetti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum borcunu ödeyemediği için tahliye edilen, fesih/iade, ölüm/redd-i miras vb. nedenlerden dolayı sözleşmesi feshedilen kişi sayısını açıkladı. Buna göre TOKİ, toplam konut hakkı kazanan 2 bin 215 kişinin sözleşmelerini feshetti.

TOKİ 2+1 ve 3+1 konut taksitleri ne zaman başlayacak? Sosyal Konut peşinat ödeme tarihleri açıklandı mı?

TOKİ Sosyal Konut projesinin tüm detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. TOKİ 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı. Aylık taksitler ve ödeme koşulları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

TOKİ 2+1 ev fiyatları ne kadar? TOKİ 2+1 peşinat ne kadar? İşte TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar geldi. Vatandaşlar açıklama dahilinde ödeme ve TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatlarını araştırıyor.

TOKİ 2.539 TL taksitle ucuz konut fırsatı başlattı! Bu fiyata akrabanız bile vermez! Hemen bu son dakika haberine bakın!

Dar gelirli aileler için hayata geçirdiği konut projelerini satışa çıkaran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkesir Karesi projesi için başvuru dönemini başlattı. Söz konusu projeden 2.539 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

mamak toki 2. etap Haberi

mamak toki 2. etap


Mamak TOKİ 2. Etap Alt Gelir Grubu projesi kapsamında başvurular 24 Ekim 'de başlıyor.


TOKİ Mamak 2. Etap 'tan 4 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamında  1 oda 1 salon 448 adet konut satışa çıkıyor.


Mamak TOKİ 2. etapta yer alan daireler 47 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Ankara Mamak TOKİ Evlreri projesinde en yüksek konut fiyatı 47 bin 544 TL en düşük konut fiyatı ise 35 bin TL olarak belirlendi. 


TOKİ Ankara Mamak 2. Etap Konutları için son başvuru tarihi 8 Kasım 2013 olarak belirlendi. Ankara Mamak TOKİ kura çekilişi 15 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için