20 / 04 / 2024

Manavgat Türkbeleni son durum

Manavgat Türkbeleni son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

CHP'li Tekin'den kira yorumu! İstanbul’da kira bedeli son 2 senede yüzde 304 yükseldi!

CHP'li Gürsel Tekin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İstanbul'daki kira fiyatlarını paylaştı. Tekin, "Son 2 yılda İstanbul’da kira bedeli yüzde 304 arttı" dedi.

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor! Çiftçi kayıt sisteminde son başvuru tarihi belli oldu! 

Milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren Çiftçi Kayıt Sisteminde son başvuru tarihi belli oldu. Başvurular 2 Ocak 2024'de sona eriyor.

Türkiye'nin doğal gaz depolama kapasite oranı yükseliyor

Türkiye, son senelerde doğal gaz arz güvenliği için LNG terminalleri ve FSRU devreye alırken, depolama kapasitesi ise 2028 yılı sonuna kadar mevcut 5,8 milyar metreküpten 13,4 milyar metreküpe çıkarmayı istiyor.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Arabasına akaryakıt alacaklara son dakika müjdesi az evvel geldi! Bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın!

Otomobiline akaryakıt almak isteyenlere son dakika müjdesi az evvel geldi. Resmen açıklanan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın...

Akaryakıt alacaklara son dakika şoku! Benzin, motorin, LPG'de Eylül depremi! Şimdi rakamlara bakın!

Petrol fiyatlarındaki ve dolardaki dalgalanmalar benzin ve motorin fiyatlarını da yakından etkiliyor. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 19 Eylül 2023 fiyat listesi...

13 Eylül  Çarşamba dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika dolar/TL kuru

13 Eylül 2023 Çarşamba güncel dolar TL kuru ne kadar oldu? 13 Eylül 2023 Çarşamba 1 dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar? soruları araştırılıyor. İşte güncel dolar/TL kuru.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Süt üreticilerinden son dakika açıklaması: Süt destekleme primi artırılmalı!

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, Türkiye'de bahar aylarında süt üretiminin arttığına dikkat çekerek, süt destekleme priminin artırılması gerektiğini dile getirdi.

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 29 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları son dakika haberine göre düşüş yaşayacak. Bu gelişme araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği güncel akaryakıt fiyatlarını etkileyecek. Brent petrol fiyatlarındaki değişkenlikler de dünya genelinde akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Benzin, motorin, LPG yeni indirim var mı? Akaryakıt fiyatlarında son dakika! BP, Opet, PO 9 Mart 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatları son zamanlarda sık sık değişiyor. Benzin, motorin, LPG yeni indirim var mı? Akaryakıt fiyatlarında son dakika! BP, Opet, PO 9 Mart 2023 fiyat listesi

Manavgat Türkbeleni son durum Haberi

Manavgat Türkbeleni son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ta inşaatı tamamlanan Türkbeleni Projesi'ni inceledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak alanı Türkbeleni projesi açılış için gün sayarken Başkan Türel de projeyi inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgiler aldı.


 
Talimatlar verdi

Türkbeleni’ne proje kapsamında yapılan yatay asansörle çıkan Başkan Menderes Türel, Manavgat Şelalesi’ni çağrıştıran yapay şelale ve göleti inceledi. Macera Parkı’nı da inceleyen Türel, 2 bin kişilik amfi tiyatro, 60 metrelik Türk Bayrağı’nın yer aldığı meydan ve proje kapsamındaki diğer sosyal ve idari yapıları inceledi. 2013'teki yangında zarar gören alan dikilen 10 bin yeni ağacı da yerinde inceleyen Başkan Türel, son rötuşlarla ilgili talimatlar verdi.

Açılışa hazır

Türkbeleni’nin yemyeşil doğası, park, spor ve oyun alanları, sosyal tesisleri ve...