28 / 03 / 2024

Manazel Turkey Gayrimenkul iletişim

Manazel Turkey Gayrimenkul iletişim

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Naseem  Akram tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Naseem Akram tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul iletişim Haberi

Manazel Turkey Gayrimenkul iletişim

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi konusu:

1) Gümrük ve kambiyo mevzuatı çerçevesinde ithalat ve ihracatına izin verilen her türlü emtia, mamul, yarı mamul ve hammaddelerin, iç ticaret, ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak. 2) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar...