19 / 04 / 2024

Mandarin Oriental türkiye şubeleri

Mandarin Oriental türkiye şubeleri

Mavi ve yeşil iç içe. Renk ahengi ve Uzakdoğu mimarisi insanı huzur dolu bir dünyaya ışınlıyor. Mandarin Oriental Hotel'e arabayla girmek yasak. Ulaşım, "buggy" denen golf arabalarıyla sağlanıyor.

Mandarin Oriental 650 milyon euro yatırımla artık Bodrum'da!

Dünyada 44 otelle, 25 ülkede hizmet veren ünlü lüks otel zinciri Mandarin Oriental Hotel Group yeni Mandarin Oriental otelini 650 milyon yatırımla Bodrum'da hayata geçirdi.

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da açılacak!

Dünya jet sosyetesini ağırlayan Mandarin Oriental Bodrum, mükemmel lezzetleri, benzersiz mönülerinin yanı sıra müzik ve beach partileri ile ünlü Mykonos’tan tüm dünyaya yayılan Nammos’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Mandarin Oriental Beşiktaş'ta kentsel dönüşüme başlayacak!

İşadamı Vedat Aşcı geçen yıl Bodrum'da hizmete açtıkları Mandarin Oriental'in dünyanın en zenginlerinin gözdesi olduğunu söyledi. Aşcı, "Ultra zenginler için önemli bir adres olduk" dedi.

Swiss-Belhotel Türkiye'de otel açacak!

Turizmde Doğu- Batı rekabeti Türkiye'ye taşınıyor. Raffles, Aman Resort, Shangri-La, Mandarin ve Okura'dan sonra Hong Konglu Belhotel de Türkiye'ye geliyor..

Türkiye pahalı oteller üssü oluyor!

Geçen Temmuz’da Bodrum’da açılan Mandarin Oriental 18 bin Euro’ya kadar çıkan oda fiyatları ile Türkiye’nin kıyı şeridindeki en pahalı oteli oldu. Önümüzdeki dönemde St.Regist, Raffless gibi otellerin açılması ile lüks otel sayısı daha da artacak...

Mandarin Oriental Bodrum Hotel hizmete açıldı!

Bafralı iş adamı Astaş Holding sahibi Kaya Aşçı'nın da ortak olduğu Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum'un açılışı Ömer Çelik'in katıldığı bir törenle yapıldı.

Mandarin Oriental Hotel Group'un ilk resort oteli açıldı!

Bafralı iş adamı Astaş Holding sahibi Kaya Aşçı'nın da ortak olduğu Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli Mandarin Oriental Bodrum'un açılışı bir törenle yapıldı.

The Residences at Mandarin Oriental otel açıldı!

Türkbükü Cennet Koy'da İtalyan mimar Antonio Citterio tarafından tasarlanan, 600 bin metrekare arazi üzerinde yapılan The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi, düzenlenen kokteyl ile açıldı.

Ömer Çelik The Residences at Mandarin Oriental otelinin resmi açılışını yaptı!

Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum; Göltürkbükü Cennet Koyu'nda geçtiğimiz ay içerisinde hizmete girmişti. Otelin resmi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı..

Mandarin Oriental Bodrum'un Cennet Koyu'nda açıldı!

DÜNYANIN en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort otelini Bodrum'un Cennet Koyu'nda açtı. 650 milyon euro'luk yatırımla hayata geçirilen projede otel ve rezidans bölümleri yer alıyor...

Mandarin Oriental türkiye şubeleri Haberi

Mandarin Oriental türkiye şubeleri

Mavi ve yeşil iç içe. Renk ahengi ve Uzakdoğu mimarisi insanı huzur dolu bir dünyaya ışınlıyor. Mandarin Oriental Hotel'e arabayla girmek yasak. Ulaşım, "buggy" denen golf arabalarıyla sağlanıyor. Birine atlayıp, üç koya bakan tepeden aşağı iniyoruz. Muhtelif boyuttaki villalar dağınık bir şekilde sıralanmış. 


Otel girişinde genel müdürden çalışanlarına kadar kalabalık bir ekip tarafından karşılanıyoruz. Misafirperverlik otelin en büyük mottosu. Mandarin Oriental Hotel Group'un Başkan Yardımcısı ve Avrupa Ortadoğu, Afrika ve Hindistan Operasyon Direktörü Christoph Mares, Astaş Holding ile gerçekleşen işbirliğini, 'Yurtdışındaki otellerimizde Bodrum otelimizin tanıtımına yer veriyoruz. Projede Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile kimyamız çok iyi uyuştu" diyerek açıklıyor. Mares, markanın Türkiye'ye gelmesi konusunda ise, "Dünyada böyle bir noktada bu özellikte bir tesisin olmadığım görüyoruz. 


Mandarin Oriental olarak...