20 / 04 / 2024

Manhattan\'da ultra lüks daire

Manhattan\'da ultra lüks daire

Middleton'ın kız kardeşi Pippa Middleton yaptığı ABD ziyaretiyle Manhattan bir daire satın alıyor...

Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

İstanbul’da bulunan lüks otellerin otopark ücretlerinde saat ve vale hizmetine göre fiyatların 750 TL’yi bulduğu belirtildi. 

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Yok böyle bir zam! Bir zamanların en ucuz çorbası da lüks oldu!

Dünya genelinde gıda enflasyonunda 5’inci olan Türkiye’de artık geleneksel damak tatlarımızın da lüks olduğu ortaya çıktı. Bunlardan biri de, kısa bir süre öncesine kadar dar gelirlinin en fazla rağbet ettiği kelle paça. Enflasyonla birlikte bu geleneksel lezzetimizin artık yanına yaklaşmanın mümkün

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Manhattan\'da ultra lüks daire Haberi

Manhattan\'da ultra lüks daire

Cambrıdge Düşesi Kate Middleton'un kız kardeşi Pippa Middleton 'ın son yaptığı ABD ziyaretinde  Manhattan'dan bir daire satın almaya karar verdiği ortaya çıktı. Geçen ay New York'a gelerek Central  Park manzaralı  milyon dolar değerindeki dairelere bakmak için ünlü bir emlakçı ile görüşen Middleton'ın  baktığı dairenin fiyatı 17 milyon dolar. Ultra lüks evde özel yüzme havuzu, spor salonu, yoga stüdyosu ve kütüphane...