25 / 04 / 2024

manisa 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesi

manisa 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi.

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Manisa 3. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında hayata geçirilen konutların kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen konutların kurası bugün çekiliyor. TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2.etap kura sonuçları ise henüz belli olmadı..

Manisa yunusemre TOKİ 2. etap kurası çekiliyor!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekiliyor..

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap kura sonuçları 2018!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre'de hayata geçirilen 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesindeki 1.500 konutun kurası 16 Temmuz'da çekilecek. TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap kura sonuçları 16 Temmuz'da burada yer alacak...

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 775 konut ihalesi 6 Temmuz'da!

TOKİ tarafından Manisa İli Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 2.Kısım'da inşa edilecek 775 yeni konut için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Akgedik Yunuskent 2.Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ ve Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Projesi’nde 2. etap çalışmaları hızlandı. Projede 2. etabın 748 konutluk ilk kısmının ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 748 konut ihalesi 27 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 1.Kısım'da toplam 748 adet yeni konut inşa edecek.

Manisa Turgutlu'daki İhlas Evleri 2.Etap Konutları teslim edildi!

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde konut üreten Huzurlu İnşaat’ın Manisa Turgutlu’da tamamladığı 64 dairelik ‘’İhlas Evleri 2.Etap’ anahtarları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Manisa Kula 2. Etap Konutları'nda kayıtlar başladı!

Manisa Kula İlçesine 2. etap TOKİ konutlarının yapılması için Kula Kaymakamlığı, vatandaşlarından ön kayıt almaya başladı. 2 günde yapılan müracaat sayısının 300 kişi olduğu belirtildi.

Cengiz Ergün 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi.

manisa 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesi Haberi

manisa 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma projesi


İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da projeleriyle kentin tarihi dokusunu ortaya çıkarıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Kapalı Çarşı girişinde ‘Manisa Kafe’ adıyla sürdürülen kafe ve restorant düzenlemesi ile birlikte 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi. Başkan Ergün’e Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler ve MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan da eşlik etti.


Bölgenin çehresi değişiyor

Başkan Ergün ilk olarak, 1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Bulvarı arasında kalan alanda devam eden 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projeleri’ni inceledi. Bölge esnafıyla sohbet...