29 / 03 / 2024

TOKİ Manisa Kula 2. Etap Konutları'nda kayıtlar başladı!

TOKİ Manisa Kula 2. Etap Konutları'nda kayıtlar başladı!

Manisa Kula İlçesine 2. etap TOKİ konutlarının yapılması için Kula Kaymakamlığı, vatandaşlarından ön kayıt almaya başladı. 2 günde yapılan müracaat sayısının 300 kişi olduğu belirtildi.



Daha önce kısa sürede tamamlanan ve sahiplerine teslim edilen Manisa Kula 1. Etap  TOKİ  konutların ardından vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılan görüşmeler doğrultusun da Kula ilçesinde yapılması planlanan 2'nci Etap TOKİ konutlarının ön kayıt başvuruları Kula kaymakamlığın da oluşturulan büroda alınmaya başladı. 


Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Palabıyık vatandaşlar ile yapılan görüşmelerde vatandaşlara 2'inci etap TOKİ konutlarının yapılacağı müjdesini verdi. 


Palabıyık, "Daha önceki yıllar Eski belediye başkanımız Selim Aşkın Kulalı Büyüğümüz milletvekilimiz Hüseyin Tanrı verdi' nin yaptığı çalışmalar ile Başbakanlık TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 208 adet konutlarımızda şuan vatandaşlarımız oturuyor. Kulalı hemşerilerimiz den gelen talepler doğrultusunda yaptığımız ve aylardır süren ortaklaşa çalışmamız nihai aşamaya ulaştı. İlçemiz genelinde ciddi bir sorun teşkil eden konut sorununa 2. Etap Toki Konutları ile bir nebzede olsa gidermeyi hedefliyoruz'' dedi 


VATANDAŞLARDAN TALEP ÇOK 


Kula kaymakamlığında kurulan TOKİ başvuru merkezine Kulalı vatandaşlar gelerek münacatlarını yapıyor. 2 günde yapılan müracaat sayısının 300 kişi olduğunu ve vatandaşlardan taleplerin daha da fazla olacağı bildirildi.



Kula Haber


Geri Dön