26 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.



Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'ne 200 konut inşa edilecek. 2. etap konutları projesinin temeli atıldı.


Toplam 200 konut, 1 ticaret merkezi, 1 mescitten oluşan projenin şantiye kurulumunun tamamlanmasından sonra inşaatı başladı. Proje toplam 10 bloktan oluşuyor.


Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol konu ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: "Gördes'te  TOKİ  sözümüzü ikinci defa yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği gibi ilçemize daha önce kazandırdığımız TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımız gerçekten çok memnun. Bu memnuniyet ve olumlu tepkiler vatandaşlarımızın 2. etap için istekli olmalarını sağladı. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 200 konut inşa ediliyor. Yüklenici firma şantiye kurulumunu tamamladı. Projemizin içerisinde bulunan mescit, ticaret merkezinin yanında ve ilk blokunda temeli atıldı. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların yakından takipçisiyiz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun."



Gördes Müstakil Bölge Gazetesi


Geri Dön