19 / 04 / 2024

Manisa 560 yataklı devlet hastanesi

Manisa 560 yataklı devlet hastanesi

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa ’ ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi.

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak!

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde yapımı Oraka Grup tarafından tamamlanan 300 yataklı devlet hastanesi hizmete başladı. TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak.

Manisa'ya ruh sağlığı ve adli psikiyatri hastanesi geliyor!

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

Manisa Sağlık Müdürü Metin Kaplan, inşaatları devam eden 558 yataklı şehir hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi'nin 2018 yılının başında Manisalılara hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Manisa Kent Hastanesi 2017'de tamamlanacak!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadelerde yapımı süren 558 yataklı Kent Hastanesi inşaatında inceleme yaptı. Manisa Kent Hastanesi 2017'de hizmete açılacak.

Manisa Şehzadeler'in yeni hastanesi Ekim 2017'de bitecek!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler ilçesinde yapımı devam eden 558 yataklı hastane inşaatında inceleme yaptı. Bektaş, Ekim 2017’de hastane inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük araç kapasitesine sahip, 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkı hizmete açılıyor.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark 1 Haziran'da açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Manisa Şehir Hastanesi 2017'de hazır olacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kırtık'da incelemelerde bulundukları 570 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti

Manisa'ya 2 yeni hastane yapılıyor!

Manisa'ya 450 milyon liraya mal olacak 558 yataklı eğitim araştırma hastanesi ve 180 milyon lira harcanacak 550 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Şehir Hastanesi 2016 sonunda tamamlanacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, 2016 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Manisa 560 yataklı devlet hastanesi Haberi

Manisa 560 yataklı devlet hastanesi

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa’ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi. 


AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin nezaket ziyaretinde gazetecilerin bölge hastanesi ile ilgili sorularına cevap veren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ''Firma bir proje hazırlamış ve ilgili bakanlığa sunmuş. Ancak projede hasta odalarının mezarlığa baktığı gerekçesiyle projenin yeniden tadilat edilmesi istenmiş. Şimdi ilgili firma üç ayrı projeyi tekrar hazırlayarak Sağlık Bakanlığı'na sundu. Bakanlık projelerden birisini onayladığı zaman iş başlayacak. Burada gecikme bundan kaynaklanıyor" dedi. 


Tanrıverdi, de 560 yataklı şehir hastanesinin yapımının iptalinin söz konusu olmadığını, projenin Manisa için önemine...