18 / 04 / 2024

Manisa 560 yataklı bölge hastanesi projede yapılacak tadilat çalışması nedeniyle gecikti!

Manisa 560 yataklı bölge hastanesi projede yapılacak tadilat çalışması nedeniyle gecikti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa ’ ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi.



Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa’ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi. 


AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin nezaket ziyaretinde gazetecilerin bölge hastanesi ile ilgili sorularına cevap veren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ''Firma bir proje hazırlamış ve ilgili bakanlığa sunmuş. Ancak projede hasta odalarının mezarlığa baktığı gerekçesiyle projenin yeniden tadilat edilmesi istenmiş. Şimdi ilgili firma üç ayrı projeyi tekrar hazırlayarak Sağlık Bakanlığı'na sundu. Bakanlık projelerden birisini onayladığı zaman iş başlayacak. Burada gecikme bundan kaynaklanıyor" dedi. 


Tanrıverdi, de 560 yataklı şehir hastanesinin yapımının iptalinin söz konusu olmadığını, projenin Manisa için önemine vurguladı. 


 




AA


Geri Dön