25 / 04 / 2024

manisada 560 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak

manisada 560 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa ’ ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi.

Manisa Şehir Hastanesi 2016 sonunda tamamlanacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, 2016 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yaptığı açıklamada temeli bir yıl önce atılan fakat 'deprem ayracı' engeline takılan 560 yataklı şehir hastanesinde çalışmaların tekrar başladığını söyledi.

1973 yılında Altunizade'de 400 yataklı huzur evinin temeli atılmış!

1973 yılında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı tarafından Üsküdar Altunizade'de yaptırılacak olan 400 yataklı hastane ve huzurevlerinin temeli, Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk tarafından atılmış.

Hatay 780 yataklı devlet hastanesinin yüzde 70'i tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Hatay’da yapımı devam eden 780 yataklı devlet hastanesi inşaatını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Hatay 780 Yataklı Devlet Hastanesi’nde sona gelindi!

M. Ergün Turan, Sağlık Bakanlığı ile işbirliğinde yürütülen ve tamamlandığında Hatay’ın en büyük hastanesi olacak, Hatay 780 Yataklı Devlet Hastanesi’nde giderek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Adana'ya 1.550 yataklı sağlık kampüsü inşa edilecek!

Rönesans Sağlık Yatırım, Fransız ortağı Meridiam Infrastructure ile Adana’da 1.550 yataklı sağlık kampüsü inşa edecek. Toplam 540 milyon euroluk yatırımın 433 milyon euroluk kısmının finansmanı 9 yabancı banka tarafından karşılanacak.

Manisa'ya 560 araç kapasiteli otopark yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin temeli, görkemli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı

Manisa'da 560 araç kapasiteli otoparkın temeli atıldı!

Manisa Büvükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin temeli, görkemli törenle atıldı...

1963 yılında Bakırköy'de 400 yataklı hastanenin temeli atılmış!

1963 yılında Bakırköy'de, 400 yataklı 5 katlı, 2 buçuk milyon liraya mal olacak Akliye Çocuk Hastanesi'nin temeli atılmış. Temel atma töreninde akıl hastaları da bulunmuş.

Akfen 7 bin 300 yataklı yurt yatırımı yapacak!

Akfen, gündemdeki yatırımları gerçekleştirdiğinde memleketin ‘yurt kralı’ olmaya aday. Şirket, Ankara’da Hacettepe kampüsü içinde üniversiteyle ortak 125 milyon dolar yatırımla 7 bin 300 yataklı yurt yatırımı yapacak.

TOKİ Konya Ereğli 200 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Konya İli Ereğli İlçesi 200 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 200 yataklı Devlet Hastanesi yapacak!

Konya İli Ereğli İlçesi 200 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

Şanlıurfa 1.700 yataklı Sağlık Yerleşkesi Yapım İşi ihalesi 13 Kasım'da!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı, Şanlıurfa'da yapılacak olan 1.700 yataklı Sağlık Yerleşkesi yapım işi ihalesini 13 Kasım 2014 tarihinde yapıyor...

manisada 560 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

manisada 560 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa’ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi. 


AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin nezaket ziyaretinde gazetecilerin bölge hastanesi ile ilgili sorularına cevap veren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ''Firma bir proje hazırlamış ve ilgili bakanlığa sunmuş. Ancak projede hasta odalarının mezarlığa baktığı gerekçesiyle projenin yeniden tadilat edilmesi istenmiş. Şimdi ilgili firma üç ayrı projeyi tekrar hazırlayarak Sağlık Bakanlığı'na sundu. Bakanlık projelerden birisini onayladığı zaman iş başlayacak. Burada gecikme bundan kaynaklanıyor" dedi. 


Tanrıverdi, de 560 yataklı şehir hastanesinin yapımının iptalinin söz konusu olmadığını, projenin Manisa için önemine...