11 / 12 / 2025
fuzul

manisa alaşehir itfaiye müfrezesi

manisa alaşehir itfaiye müfrezesi

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye müfrezeleri kurmaya devam ediyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesine 4 yıldızlı otel geliyor! 252 milyon 32 bin TL bedelle hayata geçirilecek!

Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri tarafından Manisa ili Alaşehir ilçesi  İstasyon Mahallesi'ne 90 odalı, 180 yataklı otel projesi planlanıyor. 

Tenekecioğlu Uluslararası Dış Ticaret ve Lojistik hakkında iflas kararı!

Manisa Asliye Ticaret Mahkemesi, Alaşehir Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne kayıtlı Tenekecioğlu Uluslararası Dış Ticaret ve Lojistik Anonim Şirketi’nin konkordato tasdik talebini reddederek şirketin iflasına hükmetti.

Tenekecioğlu Uluslararası Dış Ticaret ve Lojistik konkordato talep etti!

Denizli Yolu Caddesi No:2/3 Alaşehir Manisa adresinde konumlanan Tenekecioğlu Uluslararası Tış Ticaret ve Lojistik Anonim Şirketi konkordato talep etti.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Hesaplara tek seferde 20 bin 880 TL promosyon ödemesi yapılacak! Resmen çılgınlık

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve personellerine rekor düzeyde promosyon ücreti ödeyecek. Öğretmenlerin hesabında tek seferde 20 bin 880 TL yatırılacağı iddia edildi.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

manisa alaşehir itfaiye müfrezesi Haberi

manisa alaşehir itfaiye müfrezesi


Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye müfrezeleri kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde müfreze kurmak için temel attı. Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmak amacıyla oluşturulan müfreze, 7 gün 24 saat bölgenin hizmetinde olacak

İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,” Alaşehir Yeşilyurt Mahallesi’nde ikinci müfreze için temel atıldı. Bölgedeki mahallelere daha hızlı ulaşabileceğiz. İlçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olsun” dedi.



Manisa Büyükşehir...