26 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümü

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümü

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali sebze meyve fiyatları yayımlandı! Hal fiyatları kaç TL? 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Antalya  Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 3 Eylül 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki Antalya  Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç TL, ne kadar? İşte 3 Eylül 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Fatih ve Kağıthane ilçesinde konumlanan 3 adet kamu arsası satışa çıkarıldı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümü Haberi

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümü

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, merkez Yunusemre ilçesine bağlı Horozköy bölgesi ile Şehzadeler ilçesi Yukarı Çobanisa Mahallesi’nde boş alanlara kaçak olarak dökülmüş inşaat yıkıntı atıklarının temizleme işlemlerini yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çevre kirliliği tespit edilen diğer mahallelerde de temizlik işlemlerini sürdürecek. Konu ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının yaptığı açıklamada, “Çevremizin daha temiz ve düzenli olması için tüm ilçelerimizde çevre denetimleri devam etmektedir. Ayrıca Manisa il sınırında faaliyet gösteren 836 adet hafriyat araçları 24 saat uydu takibi yapılarak, kaçak dökümün önüne geçilmektedir” ifadeleri yer aldı.

İhbar Hatları Devrede

Manisa’nın daha temiz ve moloz yığınlarından uzak olması için vatandaşlardan destek beklendiğinin de...