18 / 04 / 2024

manisa büyükşehir yol yatırımları

manisa büyükşehir yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Manisa trafiği yeni kavşaklarla nefes alacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilk kez Mayıs ayında yaptığı ‘Cengiz Ergün’le 7, Büyükşehir’le 2. Yıl Toplantısı’nda müjdesini verdiği Öğretmenevi ile Galericiler Sitesi arasındaki yola kavşak projesinin uygulamaları tamamlandı.

Kula-Selendi Yolu'nda son 7 kilometre!

Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmasında artık son 7 kilometreye gelindi.

Manisa Köprübaşı'nın yolları asfaltlandı!

17 ilçede asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nda uzun yıllardır bozuk olan mahalleler arası yollarda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Büyükşehir’den kira bedellerini faizsiz erteleme kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, encümen toplantısında kiracıları yakından ilgilendiren bazı önemli kararlar alındı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

manisa büyükşehir yol yatırımları Haberi

manisa büyükşehir yol yatırımları


Merkez Yunusemre ilçesi 75. Yıl Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı üstyapı tamirat çalışması gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, “75. Yıl Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaları tamamen bitti. Son olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu hattı yenileme çalışmaları da yapıldı. 75. Yıl Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte mahallede üstyapı tamiratlarına hızlı bir şekilde başlandı ve devam etmektedir. Mahalle genelinde devam eden çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Vali Aziz Bey Caddesi ve diğer sokaklarımızda da yeniden imalat çalışmaları yapılacak. Vatandaşlarımızın bu konuda bir endişesi olmasın. Bozulan yerler yeniden onarılacak ve vatandaşımızın sorunları çözülecek” diye konuştu. 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarından dolayı vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 



Manisa...