18 / 04 / 2024

Manisa Durasıllı TOKİ başvuru 2015

Manisa Durasıllı TOKİ başvuru 2015

Başvurular sırasında başvuru bedeli ödenen TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap peojesinde 472 konut satışa sunuluyor. Manisa Durasıllı TOKİ başvuruları bugün son.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Manisa'daki 551 yıllık Paşa Camii kapatıldı!

Manisa'da meydana gelen depremlerin ardından Akhisar'da merkezinde bulunduğu 551 yıllık Paşa Camisi'nin minaresinde çatlaklar meydana geldi.

TOKİ Akgedik'te hak sahipleri indirimi beğenmedi!

Manisa'daki Akgedik TOKİ'nin 2'inci etabında hak sahibi olan vatandaşlar yapılan indirimi yeterli bulmadılar. İndirim teklifini yeterli bulmayan hak sahipleri imza topladı...

Manisa'daki 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek. Caminin restorasyonu için hazırlanan proje Koruma Kurulu Kararı ile onaylandı.

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.

Manisa Saruhanlı'da 60 yıllık arazi sorunu çözülüyor!

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bin vatandaşı ilgilendiren 60 yıllık arazi sorununun çözümü için hazırlanan kanun teklifi torba yasaya eklendi.

Manisa İmrenler'in 40 yıllık altyapı sorunu tarih oldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü altyapı işlemleri kapsamında, Demirci’ye bağlı İmrenler Mahallesi’nin 40 yıllık sorunlu kanalizasyon ve içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Manisa Salihli'deki 60 yıllık cezaevi yıkılıyor!

Manisa'nın Salihli ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 60 yıllık cezaevinin yıkımına başlandı.

Manisa Soma'daki 150 yıllık evler restore ediliyor!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaklaşık 150 yıllık bir geçmişinin olduğu belirtilen Çarşı Camisi’nin yanındaki Ahmet Kemahlı’dan kalma ev, restore ediliyor.

Manisa Gökçeören'in 40 yıllık altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nin yenilenecek olan 40 yıllık altyapısı için proje çalışmalarına başladı.

Manisa Durasıllı TOKİ başvuru 2015 Haberi

Manisa Durasıllı TOKİ başvuru 2015

Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı işbirliğinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştiriliyor.


Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Manisa-Salihli şubesi aracılığıyla yapılacağı TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap Evleri'nde başvurular sırasında başvuru bedeli alınıyor. 


TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap Evleri'nde toplam 472 konut satışa sunuluyor. Projede 4 bin TL başvuru bedeli olarak alınıyor. 


84,40 metrekare büyüklüğünde 2 oda 1 salon daire seçeneklerin yer aldığı  TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap Evleri'nde  fiyatlar  90 bin 625 TL'den başlıyor.


Manisa Durasıllı TOKİ başvuruları bugün...