16 / 04 / 2024

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.



Aydın Nazillili emeklilere  TOKİ  müjdesini veren Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Nazilli Şube Başkanı Faruk Baştepe, "Milletvekilimiz Abdurrahman Öz sözünü tuttu ve TOKİ Nazilli'ye geliyor. Milletvekilimiz Öz'ün uğraşları sonunda TOKİ'ye tapusu verildi. Nazillimize hayırlı olsun" dedi. 


"ÖZ SAYESİNDE TOKİ'YE TAPU VERİLDİ" 

Milletvekili Abdurrahman Öz'e teşekkül- ederek açıklamalarda bulunan TÜED Başkanı Faruk Baştepe, "16 Ekim 2015 tarihinde derneğimizi ziyaret eden Aydın milletvekilimiz Saym Abdurrahman Öz TOKİ Nazilli'ye gelecek diye söz vermişti. Bizde ona inandık ve üyemize onun adrna söz verdik. Milletvekilimiz Abdurrahman Öz sözünü tuttu ve TOKİ Nazilli'ye geliyor. Dernek adına kendisine teşekkül- ediyoruz. Hazine arazisi olan Durasıllı Güzelköy'de bulunan 110 ada, 3 parsel, 170 Bin 162 metrekare arsaya evler yapılacak. Milletvekilimiz Öz sayesinde TOKİ'ye tapusu verildi. Bazı dernekler bize çamur attı. Basın açıklaması ile üyeyi kandırdığımız söyledi, bunlara da duyurulur. Kaymakamlığımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu arsalar sadece emekliler için değil hem emekli hem de çalışan dar gelirler içinde yapılacak. Şu anki durum plan proje aşamasındadır. Nazilli'ye hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.



Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön