25 / 04 / 2024

manisa gölmarmara yeni baraj

manisa gölmarmara yeni baraj

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için geldiği Manisa'da Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti. Eroğlu Manisa'ya 11 yılda çok büyük yatırımlar yapıldığını kaydetti...

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Memur ve emekli maaşlarına artış! 3600 ek göstergede yeni düzenleme! İşte detaylar!

Memur emekli maaş artışı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti, yoğun taleplerin ardından 3600 gösterge düzenlemesinde bazı düzenlemeler yapılmasını öngören bir yasa teklif hazırlığında. İşte detaylar!

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Yeni yılın ilk gününde İslam Memiş altın tahminini güncelledi!

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın tahminini güncelledi, yeni rekora işaret etti

manisa gölmarmara yeni baraj Haberi

manisa gölmarmara yeni baraj


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin önünü kesmek, Türkiye’ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta vatandaşın gereken cevabı vereceğine inandığını kaydederek, ''Onların bir hesabı varsa, Rabbimizin de bir hesabı var'' dedi.


Bakan Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için geldiği Manisa'da Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti.


Saruhanlı AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde vatandaşlara seslenen Eroğlu, yapılacak seçimlerin önemine işaret ederek, Türkiye’ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta cevap vereceklerini belirtti.


AK Parti iktidarı döneminde Manisa’ya çok büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:


''Manisa Manisa olalı böyle hizmet görmedi. Başbakanımız buraya kesenin ağzını açtı. Ben Manisa’yı çok iyi biliyorum. Ben de bu bölgenin evladıyım, aynı zamanda fahri hemşehrisiyim. Manisa’ya her zaman gelen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Manisa...