24 / 04 / 2024

Manisa İzzettin Köprüsü yenileme

Manisa İzzettin Köprüsü yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi İzzettin Mahallesindeki dur geç köprüsünün yıkım çalışmaları başladı.

Manisa İzzettin Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi İzzettin Mahallesindeki dur geç köprüsünün yıkım çalışmaları başladı.

Manisa Çıkrıkçı Köprüsü yenileniyor!

Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde 1976 yılından beri hizmet veren Çıkrıkçı Köprüsü Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Manisa Eskin Köprüsü hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eskin Köprüsü, vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları, Eskin Köprüsü’ne giderek incelemelerde bulundu.

Manisa Eskin Köprüsü açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahalleyi birbirinden bağlayan Eskin Köprüsü Selendili vatandaşların hizmetine açıldı.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Manisa Eskin Köprüsü'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahalleyi birbirinden bağlayan Eskin Köprüsü’nde çalışmalarda sona gelindi.

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Manisa Selendi Köprüsü ne zaman tamamlanacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi’ne sözünü verdiği köprü yapımında çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Selendi Köprüsü ne zaman açılacak?

Selendi'nin Dere ile Çampınar mahallelerini birbirine bağlayacak köprünün yapımında çalışmalar hız kazandı. Köprü çalışmalarının devam ettiği bölgeye gelen Çampınar Mahalle Muhtarı Halil Öz, yarım asırlık hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

Manisa Selendi Köprüsü'nün inşaatı Ağustos'ta bitecek!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi’nin Çampınar Mahallesi’ni ziyaretinde sözünü verdiği köprünün yapımında çalışmalar hız kazandı. Temeli atılan köprünün üç ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Gediz ve Alaşehir Çayı Köprüsü hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile yeniden yapılan Salihli-Gölmarmara yolu üzerindeki Gediz ve Alaşehir Çayı Köprüsü düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Manisa Selendi Köprüsü'nün temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprüsü olmadığı için traktörle geçtiği Selendi'ye bağlı Çampınar Mahallesi'ne verdiği sözü tutuyor. Çampınar ile Dere mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temeli atıldı.

Manisa'daki Dur-geç köprüsü törenle yıkıldı!

Salihli ilçesinde Alaşehir Çayı üzerinde bulunan ve tek şeritli olmasından dolayı halk arasında "dur-geç" köprüsü olarak bilinen 54 yıllık köprü, yenisi yapılmak üzere törenle yıkıldı.

Manisa İzzettin Köprüsü yenileme Haberi

Manisa İzzettin Köprüsü yenileme


Manisa Büyükşehir Belediyesi, dur geç olarak adlandırılan köprülerdeki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi İzzettin Mahallesinde de köprü yapım imalatları devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte yıkımı yapılan köprüyü inceledi. İzzettin Mahallesindeki dur geç köprüsünün kullanım ömrünü tamamladığını belirten Kuruçay, yeni köprünün 126 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte olacağını söyledi. Karşılıklı yönlerde hareket eden iki aracın rahatlıkla köprüden geçebileceğini aktaran Kuruçay, çift şeritli yaya geçişleri ile yayaların da güvenliğinin sağlanacağını söyledi.



Manisa Büyükşehir...