24 / 04 / 2024

manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi

manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Kırkağaç'a 53 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi Haberi

manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi


MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinde yer alan Kıranşeyh Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor. İlçenin su ihtiyacını gidermek için açılan sondaj kuyusundan çıkan su bu tesiste arıtılacak. Saatte 18 ton su arıtılacak olan tesis, 80 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Yapılan çalışmalar neticesinde, tesisin duvarları örüldü. Sıva çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaları Köprübaşı MASKİ Sorumlusu Enver Çetin, mahalle muhtarı Veysel Uyan ile birlikte ziyaret etti.

Kıranşeyh’in içme suyu hattı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallede içme suyunun taşınacağı hattaki çalışmalarına noktayı koydu. Modern bir altyapı sistemi kurulan mahalleye 5 bin 922 metre hat döşendi. İçme suyu arıtma tesisinin de tamamlanması ile birlikte, Kıranşeyh’te uzun yıllar içme suyu ile ilgili sorun yaşanmayacak.

“Bundan sonra arıtma suyu içeceğiz”

Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Veysel Uyan, mahallelerinde yapılan çalışmalar...