29 / 03 / 2024

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi

400 yataklı Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinin ihalesinin 22 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı bildirildi. Hastane inşaatı 800 günde tamamlanarak hizmete açılacak...

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Milli Emlak Manisa'da imarlı arsa satıyor! 62 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Salihli ilçesi, Adala-Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

İzmir'deki deprem Manisa'da bir binada çatlaklar oluşturdu! Bina tahliye edildi!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar oluşan apartman boşaltıldı.

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, mülkiyeti TMSF'ye ait olan, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerindeki Beyazpark Topkapı projesinde yer alan 57 taşınmazı satışa çıkardı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Manisa Akhisar'da tedirgin bekleyiş!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, çarşamba günü oluşan 5.4 büyüklüğüne sahip deprem sonrasınd artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkez üssü olan Musalar Mahallesi ve yakın mahallelerde vatandaşlar, bu geceyi de dışarıda sokakta ateş yakıp geçirdi.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa depreminin hissedildiği İstanbul'a 'zemin' uyarısı!

Manisa'da dün meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin pek çok ilde hissedilmesinin "normal" olduğunu belirten uzmanlar, merkez üssüne kilometrelerce uzaklıktaki İstanbul'daki bazı vatandaşların depremi daha güçlü hissetmelerinde ise "kötü zeminin" etkili olduğuna dikkati çekti...

Emlak Konut Evora Denizli kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Evora Denizli, Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 Ada 1 Parselin (D Bloklar) İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Haberi

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi

400 yataklı Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinin ihalesinin 22 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı bildirildi. Hastane inşaatı 800 günde tamamlanarak hizmete açılacak. 


Habertük...