29 / 03 / 2024

manisa meydan lokasyon

manisa meydan lokasyon

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan'ın lansmanı yapıldı!

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Manisa Meydan fiyat!

Manisa Meydan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan fiyat bilgisi ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de hayata geçen Manisa Meydan projesi 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Selendi Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'ye inşa ettiği Selendi Kent Meydanı'nın inşaatında sona gelindi. Proje tamamlandığında ilçenin de çehresi değişecek.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

manisa meydan lokasyon Haberi

manisa meydan lokasyon

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de inşa edilen Manisa Meydan 19 Haziran tarihinde satışa çıkarılıyor. Karma proje olarak inşa edilen proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

Farklı markaların bulunacağı projede alışveriş merkeziyle birlikte tasarlanan, 1029 adet konut ve ofis yer alıyor.  Manisa Meydan  projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, peyzaj, otopark bulunuyor.

1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerin yer aldığı projede daire fiyatları 18 Haziran tarihinde açıklanacak.

Manisa Meydan nerede?

Manisa'nın ilk karma projesi olan Manisa Meydan, yaşam, çalışma, alışveriş, eğlence ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bir araya getiriyor. Kentin en işlek bölgesinde yükselen Manisa Meydan,...