19 / 03 / 2024

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede?

Firma: Gergül İnşaat

Proje: Manisa Meydan

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de inşa edilen  Manisa Meydan  19 Haziran tarihinde satışa çıkarılıyor. Karma proje olarak inşa edilen proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

Manisa Meydan nerede?

Farklı markaların bulunacağı projede alışveriş merkeziyle birlikte tasarlanan, 1029 adet konut ve ofis yer alıyor.  Manisa Meydan  projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, peyzaj, otopark bulunuyor.

Manisa Meydan nerede?

1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerin yer aldığı projede daire fiyatları 18 Haziran tarihinde açıklanacak.

Manisa Meydan nerede?

Manisa'nın ilk karma projesi olan Manisa Meydan, yaşam, çalışma, alışveriş, eğlence ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bir araya getiriyor. Kentin en işlek bölgesinde yükselen Manisa Meydan, Manisa Adliyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Celal Bayar Üniversite Hastanesi'nin yanı başında, Spil Dağı'nın eteklerinde konumlanıyor.

https://manisameydan.com.tr/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

 

 

 

 


projeye sor



Geri Dön