19 / 03 / 2024

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Firma: Gergül İnşaat

Proje: Manisa Meydan

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de hayata geçen Manisa Meydan projesi 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.



Gergül İnşaat tarafından Manisa'ya Ucuzköy'de inşa edilen Manisa Meydan satışa çıkmaya hazırlanıyor. 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkacak olan proje 41 bin 222.83 metrekare üzerinde inşa edilecek.

Farklı markaların yer alacağı projede alışveriş merkeziyle birlikte tasarlanan, 1029 adet konut ve ofis yer alıyor.  Manisa Meydan  projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, peyzaj, otopark bulunuyor.

Manisa Meydan 19 Haziran da satışta! Yeni proje!

1+1,2+1 ve 3+1 daire seçeneklerin yer aldığı projede daire fiyatları 18 Haziran tarihinde açıklanacak.

Manisa Meydan 19 Haziran da satışta! Yeni proje!

Manisa'nın ilk karma projesi olan Manisa Meydan, yaşam, çalışma, alışveriş, eğlence ihtiyaçlarını tek bir çatı altında buluşturuyor. Kentin en işlek bölgesinde yükselen Manisa Meydan, Manisa Adliyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Celal Bayar Üniversite Hastanesi'nin yanı başında, Spil Dağı'nın eteklerinde yer alıyor. 

ADRES :
Uncubozköy Mah. 5515 Sk. No:39 Yunusemre, Manisa
TELEFON :
444 16 12

https://manisameydan.com.tr/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön