29 / 03 / 2024

Levent Apartist Meydan nerede?

Levent Apartist Meydan nerede?

Firma: Ertaşlar - Olimpos - Ento

Proje: Apartist Meydan

Levent Apartist Meydan nerede? Levent bölgesinde inşa edilen Apartist Meydan Evleri projesinin satış ofisi Talatpaşa Caddesi No: 76 Kağıthane / İSTANBUL adresinde yer alıyor...




Apartist Meydan Evleri İstanbul Avrupa yakasında Levent'te inşa ediliyor. Levent  Apartist Meydan  Evleri projesi Ertaşlar, Olimpos ve Ento tarafından ortak hayata geçiriliyor. Levent Apartist Meydan nerede sorusundan önce proje detayları hakkında bilgi verelim.


Apartist Meydan Evleri projesi 850 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplamda 30 konutun yer aldığı Levent Apartist Meydan Evleri projesi 2 blok olarak tasarlandı. Dairelerde ankastre beyaz eşyalar, klima, daireye özel güvenlik, daire büyüklüğüne bağlı depo ve otopark alanı sunuluyor.


Apartist Meydan Evleri teslimleri Şubat - Mart 2014 yılı olarak belirtiliyor. Apartist Meydan Evleri Levent'te metro istasyonuna 450 metre, Kanyon'a 400 metre, TEM ve E-5 bağlantı yoluna 5 dakika, Metrocity'ye 450 metre uzaklıkta bulunuyor.


Apartist Meydan Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri sunuluyor. Levent Apartist Meydan Evleri fiyatları 2+1 daire tiplerinde 410 bin TL ile 440 bin TL aralığında, 4+1 dubleks daire tiplerinde 520 bin TL ile 550 bin TL aralığında belirlendi.


Levent Apartist Meydan satış ofisi ile 0212 324 24 01 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Levent Apartist Meydan Evleri projesinde ödemeler Kuveyt Türk, İş Bankası, Akbank gibi anlaşmalı bankalardan kredili olarak yapılıyor.


Levent Apartist Meydan nerede?

Levent Apartist Meydan adres : Talatpaşa Caddesi No: 76 Kağıthane / İSTANBUL



Levent Apartist Meydan nerede?


Levent Apartist Meydan nerede?


Levent Apartist Meydan iletişim

Telefon: 0 212 324 24 01

Web: http://apartist.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön