16 / 04 / 2024

Manisa Şehir Hastanesi açılışı

Manisa Şehir Hastanesi açılışı

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Manisa Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Türkiye'nin beşinci şehir hastanesi olan Manisa Şehir Hastanesi, bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Yapım çalışmalarına iki yıl önce başlanan Manisa Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gerçekleşme oranı yüzde 93'e ulaştı.

Manisa Şehir Hastanesi 27 Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin 7. şehir hastanesi olacak Manisa Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 5 yıldızlı otel konforundaki dev sağlık tesisinin 27 Ekim hizmete açılacağı açıklandı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Türkiye'nin beşinci şehir hastanesi olan Manisa Şehir Hastanesi, bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Yapım çalışmalarına iki yıl önce başlanan Manisa Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gerçekleşme oranı yüzde 93'e ulaştı.

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Bu yıl 4 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığınca, bu yıl Eskişehir, Elazığ, Ankara ve Manisa'da olmak üzere 4 şehir hastanesi daha  hizmete sunulacak...

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in tarihi bir günü yaşadığını belirtti.

Isparta Şehir Hastanesi depreme dayanıklı inşa edildi!

Isparta Şehir Hastanesi 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi. Isparta Şehir Hastanesi inşaatında bu detay dikkate alındı.

Mersin Şehir Hastanesi 380 milyon 60 bin Avro yatırımla inşa edildi!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Çiğdem Toker bugünkü yazısında bugün açılacak Mersin Şehir Hastanesi'nin detayları anlattı. İşte o haber....

Mersin Şehir Hastanesi bugün hizmete açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi bugün açılıyor Mersin Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle bugün hizmete giriyor.

Manisa Şehir Hastanesi açılışı Haberi

Manisa Şehir Hastanesi açılışı

Sağlık Bakanlığından, bin 81 yatak kapasiteli Eskişehir ve 558 yataklı Manisa Şehir Hastanelerinin 30 Ekim'de hizmete gireceği açıklandı.  Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, kamu özel iş birliği modeli ile iki şehir hastanesinin daha yapımı tamamlandı. 

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün yaptırdığı bin 81 yatak kapasiteli Eskişehir ve 558 yataklı Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de kabulüne başlayacak. Böylece hizmete giren şehir hastanesi sayısı 8'e yükselecek. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre geçen yıl Yozgat, Mersin, Adana ve Isparta Şehir Hastaneleri, bu yıl ise Kayseri ve Elazığ Şehir Hastaneleri hizmete girdi. 

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde, odaların 437'si tek kişilik dizayn edilirken, 191 de çift kişilik oda bulunuyor. Hastane 35 ameliyathane, 152 yataklı yoğun bakım ünitesi, 24 yataklı diyaliz ünitesi, 13 yataklı kemoterapi ünitesi ile...