19 / 04 / 2024

manisa Soma maden işletmesi incelemesi

manisa Soma maden işletmesi incelemesi

Manisa Soma'da yer alan madende inceleme tamamlandı. Soma'da 301 kişinin ölümüyle sonuçlanan facianın meydana geldiği madende, gerekli bilirkişi incelemesi tamamlanarak, ocak işletmeci şirkete teslim edildi.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

Manisa Soma'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Soma Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Türkiye Kömür İşletmeleri'nden Soma'ya 396 lojman!

Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Manisa Soma'da 396 adet lojman yapım işi ihale ediyor. İhale 31 Temmuz'da yapılacak..

Manisa'da 150 inşaat mühürlendi!

Manisa Soma'da yaklaşık 150 inşaat mühürlendi.Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Konuyu bir üst mahkemeye taşıdık." dedi.

manisa Soma maden işletmesi incelemesi Haberi

manisa Soma maden işletmesi incelemesi

Soma'da, 301 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın meydana geldiği madende, bilirkişi incelemesi tamamlanarak, ocağın işletmeci firmaya teslim edildiği bildirildi. 


Soma Holding tarafından işletilen Eynez Maden Ocağı'nda 13 Mayıs'ta meydana gelen ve 301 işçinin ölümüyle sonuçlanan faciayla ilgili yürütülen adli soruşturmada, arama kurtarma çalışmalarının ardından devam eden yangın nedeniyle ağzı duvarla örülmesi sonucu girilemeyen ocak, gerekli şartların oluşmasıyla yeniden açılarak bilirkişi incelemesi yapıldı. 


Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, yaptığı yazılı açıklamada, ağzının duvarla örülmesine soruşturma açısından sakınca olmaması nedeniyle izin verilen maden ocağında 15 Temmuz itibarıyla olay yeri inceleme ve keşif işlemi için uygun şartların oluştuğu bilgisinin alındığını belirterek, bu çerçevede soruşturmada görevli Soma cumhuriyet savcılarının bilgisi ve bir cumhuriyet savcısı nezaretinde tahlisiye, olay yeri inceleme ve fotoğraf bilirkişileri...