19 / 04 / 2024

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi nerede

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi nerede

15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından FETÖ/PDY yapıyla bağlantısı saptanan okullar birer birer kapanırken bina sorunu yaşayan Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve velileri boşaltılan okullardan birinin okullarına tahsis edilmesini talep ettiler.

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi binası 2017'de tamamlanacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Sosyal Bilimler Lisesinin yaşadığı bina sıkıntısını gidermek için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. Özdağ, bu binanın yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığın

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Sınavsız sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte kadro dağılımı!

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanıyla birçok kişinin dikkatin çekti. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

6 soruda TOKİ Manisa Sosyal Konut Projesi 2022! Manisa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, yüzyılın projesi olarak tanılanan TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detaylarını paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Manisa'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Manisa'da konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Manisa Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Profesör Murat Sunkar'dan deprem sonrası çökme uyarısı!

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sunkar deprem sonrası çökme uyarısı yaptı.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'daki 2 bin 500 sosyal konutu sahiplerine teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 2 bin 500 sosyal konutu projelendirip, kuralarını çektiklerini ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Koronavirüs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, koronavirüsle birlikte inşaatların yavaşlayabileceğini belirtti. Sümer, "Kredide oranın yüzde 90’a çıkarılması iç talebi canlı tutacaktır" dedi...

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi nerede Haberi

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi nerede

Öğrenci Velisi Çeşminaz Demir, geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde TOKİ 2 İlköğretim okulu binasında son eğitim öğretim döneminde de TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi binasında Manisa SBL öğrencilerinin öğrenimlerine devam ettiklerini ifade ederek geçici değil net ve kesin çözüm beklediklerini dile getirdi. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ise öğrencilerin ve velilerinin yaşadıkları sıkıntıyı yakından takip ettiklerini ve sorunun çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atıldığını belirterek Manisa Sosyal Bilimler Lisesi binasının 2017 yılında tamamlanarak Manisa’nın tam donanımlı modern bir eğitim binasına kavuşacağını ifade etti. Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından Manisa TSO’nun eski Başkanı Bülent Koşmaz adına yaptırılan Fen Lisesi binasının Manisa’nın 6. Yunusemre İlçesinin 2. Fen Lisesi olarak eğitim ve öğretime devam edileceğinin belirtilmesinden sonra gözler bina sorunu...