28 / 03 / 2024

manisa toplu açılış töreni

manisa toplu açılış töreni

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Manisa'daki 248 proje yarın açılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Selendi, Alaşehir, Salihli ile Turgutlu belediyelerinin hayata geçirdiği 803 milyon liralık 248 projenin açılışını yarın yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan Akhisar ilçesinde toplu açılış törenine katıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa programının ikinci gününde Manisa 'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Başbakan Erdoğan, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yaşanacak değişimleri anlattı

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Esenler'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törenle birlikte toplam yatırım bedeli 271 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Esenler'e kazandırıldı.

Gaziosmanpaşa'da toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul'un nasıl İstanbul olduğunu en iyi Gaziosmanpaşalıların bileceğini, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini söyledi.

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

manisa toplu açılış töreni Haberi

manisa toplu açılış töreni

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye, 24 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gidecek. Hükümetin aldığı erken seçim kararının ardından Yüksek Seçim Kurulu da, seçim takvimini hızla başlattı ve seçim yasaklarını da açıkladı. Buna göre 28 Nisan’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapılacak olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerindeki yatırımlarının toplu açılış ve temel atma törenleri de ileri bir tarihe ertelendi. 

Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı açıklamada, “24 Haziran günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla YSK’nın seçim yasakları kapsamında açılış ve temel atma törenleri yapılamayacağı belirtilmiştir. Bu nedenle 28 Nisan tarihinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleştireceğimizi duyurduğumuz toplu açılış ve...