19 / 04 / 2024

manisa ulucami sosyal alan çalışmaları

manisa ulucami sosyal alan çalışmaları

Manisa Belediyesi’ nin Ulutepe Caddesi’ nde hayata geçireceği çevre düzenlemesi ve peyzaj alanının temeli törenle atıldı. Proje ile Ulucami’ nin tarihî dokusunun günyüzüne çıkarılması planlanıyor...

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

6 soruda TOKİ Manisa Sosyal Konut Projesi 2022! Manisa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, yüzyılın projesi olarak tanılanan TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detaylarını paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Manisa'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Manisa'da konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Manisa Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'daki 2 bin 500 sosyal konutu sahiplerine teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 2 bin 500 sosyal konutu projelendirip, kuralarını çektiklerini ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Turgutlu'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, 5.Mıntıka Mahallesi, 2472 ada, 1 parsel yer alan arasa 6 milyon 104 bin TL'ye satıyor.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

manisa ulucami sosyal alan çalışmaları Haberi

manisa ulucami sosyal alan çalışmaları


Manisa Belediyesi’nin Ulutepe Caddesi’nde hayata geçireceği çevre düzenlemesi ve peyzaj alanının temeli törenle atıldı. Proje, Ulucami’nin tarihî dokusunu günyüzüne çıkaracak. Törende konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Ulucami’nin tarihî dokusunu günyüzüne çıkarmak amacıyla 1,5 senede 13,5 milyon liralık kamulaştırma yaparak, Manisamız'a en güzel sosyal alanlarından bir tanesini daha kazandıracağız.” dedi.


"Ulutepe Yeşil Alan Düzenlemesi ve Seyir Terasları" projesinin, Manisa’nın çehresini değiştirecek önemli projeler arasında yer aldığını belirten Başkan Ergün, “Bugün temelini attığımız proje alanının kamulaştırma maliyeti 2 milyon lira. 3 milyon 320 bin lira+KDV’ye ihale ettiğimiz proje, ilkbaharın sonlarına doğru bittiğinde Manisamız'ın en gözde sosyal alanlarından birisini şehrimize kazandırmış olacağız. İnşallah bu yaz şehrin sıcağından kaçarak çayımızı burada, Ulucami’nin serin gölgesinde, harika Manisa manzarası eşliğinde içeceğiz.” şeklinde konuştu. Ardından kurban kesilip...