25 / 04 / 2024

manning residence otel

manning residence otel

Manning Vakfı’na ait olan rezidansta büyüklüğü 28 metrekare ile 35 metrekare arasında değişen daireler günlük 110 Euro’dan, aylık ise 2 bin 500 Euro’dan başlayan fiyatlarla kiraya verilecek...

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi!

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Proje 45 katlı otel konseptinde yükseliyor...

Esenyurt Bey Residence ödeme planı!

Beyler İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Bey Residence projesi 5 yıldızlı otel konseptinde dizayn ediliyor. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. İşte Esenyurt Bey Residence ödeme planı...

Bey Residence Esenyurt'ta 189 bin TL'ye 1+1!

Esenyurt Bey Residence projesi toplam 250 adet dairen meydana geliyor.  5 yıldızlı otel konseptinde dizayn edilen Bey Residence Esenyurt projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Metal Yapı Ulus Residence projesi yeni yılda satışta!

Metal Yapı Konut Beşiktaş Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan Ulus Residence projesinde rezidans ve otel yer alacak. Projenin yeni yılda satışa çıkması planlanıyor.

Sea Pearl Residence Ataköy daire fiyatları!

Sea Pearl Residence Ataköy daire fiyatları 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Residence projesinde konut, otel, ticaret alanları bulunuyor...

manning residence otel Haberi

manning residence otel

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür-sanat hayatına yön veren semti Nişantaşı’nda Ekim ayında hizmete girecek olan Manning Residence, ev sıcaklığını otel konforunda yaşamak isteyenlere sesleniyor. Nişantaşı’nda Rumeli Caddesi, Matbaacı Osmanbey Sokak’ta yer alan Manning Residence, üç katta toplam 24 daireden oluşuyor. Manning Residence’ta dairelerin büyüklüğünün 28 metrekare ile 35 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Manning Vakfı Başkanı Prof. Dr. Derya Aydıner, “Daireler günlük 110 Euro’dan, aylık ise 2.500 Euro’dan  başlayan fiyatlarla kiraya verilecek.  Buradan elde edilen gelir vakıf amacında kullanılacak” dedi. 



Restoranı da var marketi de



Manning Residence hakkında bilgi veren Prof. Dr. Derya Aydıner şunları söyledi:

“Rezidans üç katlı bir binada faaliyete gösteriyor. Her katta sekiz, toplamda 24 dairemiz bulunuyor. Her dairede, mutfak, mikrodalga fırın, kahve makinesi, TV ve internet bağlantısı yer alıyor....