29 / 03 / 2024

manşar villaları

manşar villaları

Manşar Villaları 'nda fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Manşar Villaları 'nda 2 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon villalar bulunuyor...

Manşar Konakları'nda 255 bin liraya villa! Hemen teslim!

Ağva Manşar Konakları'nda satışı devam eden villaların fiyatları 255 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Bursa Çarşıbaşı projesinin kazananı belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi yarışmasının kazananı belli oldu. 10 numaralı proje yarışmanın birincisi oldu. 

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

3 maddede site yönetimlerinin dışarıdan hizmet alımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin dışarıdan hizmet alımı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Gayrimenkulde başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer!

Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasını değerlendiren Remax Analiz ‘de gayrimenkul danışmanı olan Ayla Can, "Gayrimenkul sektöründe başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer" dedi.

manşar villaları Haberi

manşar villaları


İstanbul Anadolu Yakası Ağva 'da inşa edilen Manşar Konakları 'nın satışları devam ediyor.14 villadan meydana gelen Manşar Konakları MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzası ile yükseliyor.


Manşar Konakları Ağva 'da yer alan villalar 2 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlandı.15 bin metrekare alan üzerinde yükselen projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Manşar Evleri fiyat:

2 oda 2 salon villalar 325 bin liradan;

5 oda 2 salon villalar 550 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Manşar Konakları 'nda yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Manşar Villaları; Ataşehir'e 80 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Şile'ye ise 14 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Telefon: 0 216 326 26 49

Web Sitesi: www.mansarkonaklari.com

Ceren...