19 / 04 / 2024

mantolama için kredi veren bankalar

mantolama için kredi veren bankalar

Mantolama, binaların giydirilmesi olarak nitelendirilen uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kimi bankalar bu masraflar için tüketiciye kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi veren bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Çin konut sektörünü ayağa kaldırmak için harekete geçti! 70 milyar dolar ucuz kredi sağlandı!

Çin Merkez Bankası 2023 konut ve altyapıdaki sorunları giderebilmek için ek 70 milyar dolar ucuz kredi kullandırdı.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Evin peşinatı için kredi çekilebilir mi?

Konut alırken peşin ödeme indirimlerinden faydalanmak isteyenler "Evin peşinatı için kredi çekebilir mi?" sorusuna yanıt arıyor.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Depremzedelere konut için 750 bin TL'ye, iş yeri için 400 bin TL'ye varan hibe ve kredi verilecek: Resmi Gazete'de!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen yerlerdeki orta ve üzeri hasarlı yapıların yerinde yeniden inşa edilmesi için hak sahiplerine kredi desteği ve hibe sağlanacak. İşte ayrıntılar...

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için bankalar emeklilere kredi veriyor mu?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında gelen banka kredileri araştırılmaya devam ediyor. Emeklilere bankaların kredi verip vermediği belli oldu. Peki bankalar emeklilik için ne kadar kredi veriyor? Kredi için gerekli evraklar neler?

Çin Merkez Bankası daha fazla kredi kullandırmaları için bankaları uyardı!

Çin Merkez Bankası (PBoC) yetkilileri bankalardan kredileri artırmaları için çalışma yapmalarını istedi. Çin bankaları Temmuz ayında 2009'dan bu yana en düşük aylık kredi miktarını vermişti.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

mantolama için kredi veren bankalar Haberi

mantolama için kredi veren bankalar

Mantolama kredisi veren bankalar!

Mantolama, binaların giydirilmesi olarak nitelendirilen uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Isı yalıtımı olarak da bilinen mantolama işlemi ile içerideki sıcaklık dışarıya çıkmazken dışarıdaki sıcaklık da içeriye girmiyor. 


Mantolama ile Bina dış yüzeyindeki her türlü kiriş, kolon, hatıl vb. betonarme yapı elemanlarını tamamen yalıtarak ısı köprülerinin oluşmasını engelliyor.Binayı dışarıdan bir manto gibi sararak ana malzemede sıcaklık farkları sebebi ile oluşabilecek çatlakları ve hasarları önlenmiş oluyor.


Mantolama için ödenecek m2 fiyatları kullanılacağı bölgeye, malzemeye ve firmasına göre değişkenlikler gösteriyor. Kimi bankalar bu masraflar için tüketiciye kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi veren bankalar hangileridir?


Mantolama kredisi veren bankalar:

Ziraat Bankası, 

Vakıf Bank, 

Şeker Bankası 

Deniz Bank.


Örnek mantolama kredisi koşulları - (Vakıfbank)

Kredinin Özellikleri:

15.000.-TL’ye kadar limit,

36 aya varan vade seçenekleri.


* Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının %0,5'i olup kredi tahsis...