29 / 03 / 2024

MAPIC 2015 Fuarına katılan türk firmalar

MAPIC 2015 Fuarına katılan türk firmalar

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı 8 Kasım'da sona eriyor!

‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na sayılı günler kaldı. CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuara yerli ve yabancı yatırımcılar damga vuracak.

Markalı konut üreticileri CNR Emlak Fuarı’na neden katılmadı?

Yurtdışındaki gayrimenkul fuarlarına yoğun ilgi gösteren markalı konut üreticisi dün İstanbul’da kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılmadı. Emlak Konut GYO, TOKİ, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak, Demir İnşaat gibi firmalar fuarda yoktu.

CNR Emlak 2015 Fuarı'na kimler katıldı?

‘CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yer satın alan küçük firmalar, yerleşim planındaki büyük şirketleri fuar alanında göremeyince şaşkınlık yaşadı.

Fuzul yapı, Emlak 2015 Fuarı’na özel, müthiş fırsatlar sunuyor!

Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Fuzul Yapı, bu sene 3.sü düzenlenen Emlak 2015; Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na katılıyor.

Ofton İnşaat 4 projesiyle Emlak 2015 Fuarı'nda!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 4 projesiyle katıldı.

MAPIC 2015 Fuarına katılan türk firmalar Haberi

MAPIC 2015 Fuarına katılan türk firmalar

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Global markalaşma hedefine odaklanan 14 Türk firmasının yer aldığı Turkish Brands Standı ise MAPIC 2015’in açılış saatinden uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü. MAPIC 2015’in ikinci gününde daha yoğun bir ilginin gözlemlendiği Turkısh Brands standında  Türk perakende devlerine özellikle Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Suudi Arabistan, Rusya, Portekiz, Ukrayna, Polonya, Fas ve İsviçreli avm yatırımcıları ve franchise’lardan büyük bir ilgi var. Diğer yandan AYD’nin artık geleneksel hale gelen Turkey Investors Networking Dinner isimli akşam yemeği Türk firmalarıyla uluslararası yatırımcıları 18 Kasım akşamında Majestic Otel’de bir araya getirdi. Yemeğe 100’ü uluslararası yabancı yatırımcı olmak üzere toplamda 200 kişi katıldı.


Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en...