28 / 03 / 2024

mar yapı g marin

mar yapı g marin

Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Toplamda 556 daireden meydana gelen G Marin projesinde teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı imzalı G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Mar Yapı G Marin projesinde 95 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı G Marin projesi kapsamında konut fiyatları 95 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

G Marin'de ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

G Marin Managed by Divan'da satışı yapılan evlerin tapusu hemen verilerek teslim edilirken, 89 Bin TL'den başlayan fiyatlar, 60 ay 0,69'dan başlayan faiz oranları, taksitleri bir yıl sonra ödemeye başlama imkanıyla yatırım fırsatı sunuluyor.

Mar Yapı Bayramoğlu’nu ikinci yatırım üssü yaptı!

Mar Yapı, yönünü Bayramoğlu’na döndü. Bölgeyi ikinci yatırım üssü yapacaklarını ifade eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na taşıyacağız dedi...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Mar Yapı Sefaköy G Hub: Aradığınız her şey!

Mar Yapı Sefaköy projesinin adı "G Hub" oldu. Karma konsepte dizayn edilen Mar Yapı Sefaköy projesi konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. İşte detaylar...

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Divan Mar Yapı G Tower fiyatları!

195 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilen Divan Mar Yapı G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Mar Yapı G Tower fiyatları...

mar yapı g marin Haberi

mar yapı g marin

Mar Yapı imzasıyla yükselen G Marin projesinde daire seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


G Marin projesinde yer alan 556 dairenin teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Concierge, housekeeping gibi hizmetlerin yer aldığı proje konum olarak Bayramoğlu'nda yer alıyor. 


Fiyatların 95 bin TL'den başlangıç gösterdiği G Marin'de maksimum fiyat 520 bin TL olarak belirlendi. 


Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası ve İzmit Körfez Köprüsü projesine ulaşım kolaylığı bulunan projede fitness center, peyzaj alanları, geniş yürüyüş parkurları, Club House, deniz manzaralı teraslar ve yüzme havuzu mevcut.



Mar Yapı G Marin iletişim

Tel: 444 1 536

Web: