19 / 04 / 2024

marble 2015 ne zaman

marble 2015 ne zaman

Kültürpark’taki son Mermer Fuarı’nın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “2015’te yeni fuar alanında bu fuarı 5 kat büyüterek dünya ile buluşturacağız ve mermercilik büyük bir ivme kazanacak” dedi

Konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

2464 sayılı Kanun gereğince konutların çevre temizlik vergisi, su faturalarına yansıtılıyor. Faturanın ödenmesi ile vergi de ödenmiş oluyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

Kira artış oranları Ekim 2015 ne kadar?

2014 Ekim ayında kira sözleşmesi imzalayan tarafların 2015 Ekim itibariyle sözleşme süresi uzamış kabul ediliyor. Yenilenen kiralamalarda kira bedelinde artış yapılıyor. Peki, kira artış oranları Ekim 2015 ne kadar?

Kira zam oranı Ekim 2015 ne kadar oldu?

Kiraya sözleşmenin senelik olarak yenilenmesi halinde zam yapılıyor. Kira bedeline yapılacak zam üretici fiyat endeksi oranlarından yüksek olamıyor. Peki, kira zam oranı Ekim 2015 ne kadar oldu?

Tapu harcı 2015 ne kadar?

Gayrimenkul alım satım işlemelerinde,ödenmesi gereken hizmet bedeli olarak karşımıza çıkan bedele tapu harcı deniyor. Peki, tapu harcı 2015 ne kadar?

Cins tashihi masrafı 2015 ne kadar?

Tapu üzerinde yapılan değişiklikler arasında cins tashihi de yer alıyor. Bu işlem ile bir gayrimenkulün tapudaki cinsi değiştiriliyor. Peki, cins tashihi işlemi nasıl yapılır? Cins tashihi masrafı 2015 ne kadar?

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Saklı pay oranları 2015!

Mirasbırakan kimse mal varlığının bir kısmı üzerinde tasarruf özgürlüğüne sahip oluyor. Bu hakkını vasiyet veya miras sözleşmesi ile kullanabiliyor. Peki, mirasta saklı pay oranları 2015 ne kadardır?

Vekalet noter ücreti 2015!

Vekalet sözleşmesi ise, vekilin vekâlet verenin bir işini görmeyi veya işlemini yapmayı üstlendiği sözleşme oluyor. Vekaletname noterde verilebiliyor. Peki, vekalet noter ücreti 2015 ne kadar?

Değer artış kazancı vergisi 2. taksiti 2015!

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Verginin 1. taksiti Mart ayında ödendi. Peki, değer artış kazancı vergisi 2. taksiti 2015 ne zaman?

Gayrimenkul satışında değer artış kazancı 2015!

Değer artış kazancı vergisi, Gelir Vergisi Kanunu gereğince; edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, gayrimenkul satışında değer artış kazancı 2015 ne kadar?

marble 2015 ne zaman Haberi

marble 2015 ne zaman


Kültürpark’taki son Mermer Fuarı’nın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “2015’te yeni fuar alanında bu fuarı 5 kat büyüterek dünya ile buluşturacağız ve mermercilik büyük bir ivme kazanacak” dedi


Alanında dünyanın ilk üç fuarı arasında gösterilen ve 20.yılında Kültürpark’ta son kez Marble Doğaltaş ve Mermer Fuarı 20. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’ndeki açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürü Mehmet Hamdi Yıldırım, Ege Maden ilhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makineleri Üreticileri Birliği Başkanı Raif Türk, İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile yerli...