26 / 04 / 2024

mardin de milli emlak binası yangını

mardin de milli emlak binası yangını

Nusaybin Mor Yakup Mahallesi' ndeki Cumuriyet Meydanı yakınında bulunan, daha önce İlçe Jandarma Komutanlığının misafirhanesi olarak hizmet veren binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Mardin’de konut satışları kasım ayında yüzde 9,3 düştü!

Mardin’de konut satışları kasım ayında yüzde 9,3 oranında düşüş göstererek 647'ye geriledi. Şehirde konut alanların büyük bölümü ikinci el konutlarını seçti. Ocak ayından beri 11 aylık süreçte ise toplam 7 bin 910 konut satışı gerçekleşti.

Mardin'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı! 

Mardin Mazıdağı'nda dünürler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı bölgeler 1 ile 2'nci derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Mardin'de arazi kavgası! 1'i ölü, 1'i ağır yaralı!

Mardin'de yaşayan Mehmet A. arazi anlaşmazlığı yaşadığı aralarında husumet bulunan akrabası Kerim Karaboğa'yı uzun namlulu silahla vurdu.

Mardin'de 10.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Mazdıdağı Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Mardin'de yer alan 5 adet gayrimenkulü toplam 10 milyon 167 bin 285 TL'ye satıyor...

Türkiye’de konut satışları en çok Mardin'de arttı!

FuzulEv’in “Gayrimenkulün 10 Yılı” araştırması, Türkiye’de son 10 yılda konut satışlarını en çok artıran şehirleri ortaya çıkardı. Verilere göre, Türkiye’de konut satışları yüzde 2.919 ile en çok Mardin’de artış gösterdi.

Mardin'de 200 yıllık bina restore ediliyor! 

Mardin'de 200 yıllık bina restore ediliyor. Kültürel Mirasın Korunmasında Kapasite Geliştirme projesi kapsamında restore edilen bina Mardin Müzesi'ne devredilecek. Restorasyonun Ekim ayında tamamlanması bekleniyor. 

Mardin'de metruk binalar yıkılıyor!

Mardin'de tehlike arz eden metruk binalar yapılan tespitin ardından, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Mardin'de Haziran ayında 426 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Mardin'de bu yıl haziran ayında 426 konut satıldı.

Berdan Mardini Mardin'de fabrika kuruyor!

Şarkıcı Berdan Mardini, Mardin'de doğup büyüdüğü mahalleye vefa borcunu ödemek için fabrika kuruyor. Fabrikada ise 50 kişi istihdam edecek.

mardin de milli emlak binası yangını Haberi

mardin de milli emlak binası yangını


Nusaybin ilçesinde Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ait binanın çatısında çıkan yangın, hasara neden oldu.


Mor Yakup Mahallesi'ndeki Cumuriyet Meydanı yakınında bulunan, daha önce İlçe Jandarma Komutanlığının misafirhanesi olarak hizmet veren binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Nusaybin Belediyesi itfaiye ekipleri, kısa sürede büyüyen alevleri kontrol altına aldı.


Büyük çapta hasarın oluştuğu binada soğutma çalışmaları devam...