20 / 04 / 2024

mardin Kızıltepe su kesintisi

mardin Kızıltepe su kesintisi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (MARSU) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nusaybin'den Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyunu taşıyan Beyazsu boru hattında arıza meydana geldiği belirtildi.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Mardin'de 25.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon 363 bin 789 TL olarak belirlendi. 

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Ulu Cami yeniden ibadete açıldı!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 800 yıllık Ulu Cami, restorasyon çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden ibadete açıldı...

Mardin'de çöp ev tepkisi!

Mardin'in Kızıltepe Fırat Mahallesi'nde bir anne ile kızın yaşadığı ev mahalleliyi dışarıya çıkamayacak hale getirdi. Mhalle sakinleri, sorunlarına çözüm bekliyor.

Mardin Kızıltepe'de 24.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan Ay Nişasta Entegre Gıda San. ve Tic. AŞ adına kayıtlı üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 24 milyon 405 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi, Altıntoprak Mahallesi'nde yer alan arsa 4 milyon 89 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk ihale tarihi 4 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

mardin Kızıltepe su kesintisi Haberi

mardin Kızıltepe su kesintisi


Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (MARSU) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nusaybin'den Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyunu taşıyan Beyazsu boru hattında arıza meydana geldiği belirtildi.


Arızanın giderilmesi için onarım çalışmalarına başlandığı kaydedilen açıklamada, "4 gün süreyle su verilmeyecek Artuklu ve Kızıltepe ilçelerindeki vatandaşların yaşanan arıza nedeniyle içme suyunu tasarruflu kullanmaları gerekmektedir"...