19 / 04 / 2024

Mardin Nusaybin toki

Mardin Nusaybin toki

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yeri için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021!

Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021 ve proje detayları...

Mardin Nusaybin'de 32.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Nusaybin İcra Dairesi, Mardin ili, Nusaybin ilçesinde yer alan gayrimenkulü 32 milyon 715 bin 972 TL'ye icradan satıyor...

Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı başladı!

TOKİ Mardin'in Nusaybin ilçesi için hayata geçireceği 52 dükkanın yer alacağı ticaret merkezi için düğmeye bastı. 

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Migros, Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Migros Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı...

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 72 dükkanlı ticaret merkezi!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mardin Nusaybin'de terörün eğitim kurumlarında bıraktığı izler siliniyor!

Mardin Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin 5 sene önce yaptığı saldırılarda yıktığı, tahrip ettiği okulların yerine yenileri yapılarak bir bir eğitim öğretime açılıyor

Nusaybin TOKİ 4. Etap'ta iş yerleri dağıtılacak!

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarında kalan 4 etaptaki iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu.

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Mardin Nusaybin toki Haberi

Mardin Nusaybin toki

Mitanni Kültür Merkezinde, Fırat Mahallesi 4. etapta yer alan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kura çekimi için düzenlenen törende açıklamalar yapan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, konut ve iş yerlerinin hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Nusaybin'in yürütülen inşa ve ihya çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırıldığını ifade eden Yaman, "Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, Bakanımız gerekli talimatları verdi. Modern bir kent inşa ettik." dedi.

"Terörle mücadelemiz, sizin evlatlarınıza bu zulmü yapan terör örgütünün sorumlularını tek tek ele geçirmemiz nedeniyle Mardin'de bir huzur oluştu. Yaklaşık 5 bin konutu Allah'a şükür bitirdik." diyen Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siz iyi niyetle seçiyorsunuz ama işi bilmeyen seçtiğiniz kişiler, sadece terörle uğraşıyorlar, size sıkıntı veriyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında hükümet...