29 / 03 / 2024

mardin yeni otogar

mardin yeni otogar

Mardin Belediyesi tarafından yapılacak olan Mardin Otogarı için ilk kazma vuruldu

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

TOKİ Mardin projesiyle tek bir ilçeye tam 148 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle tam bir ilçeye tam 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin projesi 2023 detayları...

TOKİ Mardin projesinde son dakika müjdesi! Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesinde son dakika müjdesi geldi. Midyat'a tam 354 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Mardin projesiyle Midyat'a 354 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin projesinin ihalesini 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin'e 148 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin'de 148 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi 2 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Mardin Yeşilli'ye 175 yeni konut müjdesi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin'de 175 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin'e 175 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli ilçesinde 175 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin'e 175 yeni konut!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli ilçesinde 175 yeni konut inşa edecek.

mardin yeni otogar Haberi

mardin yeni otogar

Mardin Belediyesi'nin hayata geçireceği Mardin Otogarı projesinin 2013 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 45 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak olan otogar için ilk kazma vuruldu. Otogarda ilçe garajları da yer...