20 / 04 / 2024

mardinin silüetini bozan otel hangisi

mardinin silüetini bozan otel hangisi

Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan ve geçtiğimiz aylarda yıkımına başlanan Cumhuriyet Meydanı’ndaki 50 yıllık Bayraktar Oteli’nin yıkımı tamamlandı. Mardin’in silüetini bozan betonarme otelin yıkılmasının ardından tarihi görünüm ortaya çıktı

Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans için bilirkişi raporu geldi: Boğaziçi silüetini bozar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 6 Aralık 2021’de Yapı&Yapı şirketine 208 milyon avroya sattığı Etiler Polis Okulu arazisine ilişkin bilirkişilerden olumsuz görüşler belirtildi. İşte hazırlanan bilirkişi raporunda yer alan detaylar...

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Fındık fiyatları sil baştan değişti! İl İl fındık fiyatları açıklandı! 2023 fındık fiyatları ne kadar oldu?

2023 güncel fındık fiyatları, geçtiğimiz gün yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Fındık fiyatları sil baştan değişti. İl il fındık fiyatları açıklandı. İşte 2023 fındık fiyatları...

Deprem sigortasında sil baştan düzenleme: Şartlar değişti, fiyat ve teminatlar arttı!

Deprem sigortasının şartları sil baştan değişti. Fiyat ve teminatlar artarken, yeni düzenleme 1 Ağustos itibariyle uygulamaya alındı.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

Kasaplardan önemli uyarı! Kurban etini poşete koymak sakıncalı!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan kurban etlerinin saklanma koşullarına yönelik önemli uyarı geldi. Kurban etini poşete koyarak saklamak sağlık açısından zararlı.

Milyonlarca emekliye müjde geldi! Emekli maaşında yeni oran belli oldu! Tüm maaşlar sil baştan yenilendi!

Emekli aylığına temmuzda yeni zam uygulanacak. TÜİK tarafından paylaşılan yeni rakamlar ışığında hesaplamalar sil baştan değişti. Haziranda açıklanacak enflasyon verisiyle beraber maaş hesaplamaları kesinleşecek.

Benzine 2.70 TL, motorine 1.37 TL zam! Fiyatlar sil baştan değişti! Sürücüler şimdi yeni rakamlara bakın! 

Dolar kurundaki yükseliş, akaryakıt fiyatlarını sil baştan değiştirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte güncel BP, Opet, Petrol Ofisi, Shell, Total 9 Haziran 2023 fiyat listesi...

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

mardinin silüetini bozan otel hangisi Haberi

mardinin silüetini bozan otel hangisi


Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan ve geçtiğimiz aylarda yıkımına başlanan Cumhuriyet Meydanı’ndaki 50 yıllık Bayraktar Oteli’nin yıkımı tamamlandı. Mardin’in silüetini bozan betonarme otelin yıkılmasının ardından şehrin tarihi görünümü gün yüzüne çıktı.


Bayraktar Oteli’nin yıkımı Mardin’in tarihi silüetinin ortaya çıkması açısından çok önemli olduğunu belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, şu ana kadar 19 kamu binası olmak üzere toplam 34 tane betonarme binayı yıktıklarını söyledi. Asıl hedeflerinin 700 beton binayı yıkmak olduğunu belirten Başkan Ayanoğlu, "Tarihi Dönüşüm Projesi'nin amacı, tarihi SİT alanında bulunan tarihi dokuyu bozan bütün çarpık yapılaşmayı kentin bütünlüğünü ve özgünlüğünü bozan, görsel kirliliğe neden olan eklentileri ortadan kaldırmaktır. Tarihi dönüşüm projelerinin tüm dünyanın her yerinde uzun soluklu ve zamana yayılan projelerdir. Mardin’in geleceği adına tarihi dönüşüm projesi...